Diverse producten

Diverse producten van wenskaarten tot strips of een tasje koffie!

Bij Dagbladhandel Het Krantenkopje uit Ekeren kunt u eveneens terecht voor een uitgebreid aanbod strips en boeken, voor zowel kinderen als volwassenen. Wij denken dan bijvoorbeeld aan strips als Jommeke of Suske & Wiske en aan romans die heel vaak worden vernieuwd. Zo heeft u altijd voldoende leesvoer.

Voor wenskaarten bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij verkopen immers kaarten voor diverse gelegenheden: geboorte, verjaardag, huwelijk, overlijden.

Mensen die op zoek zijn naar bus- of telefoonkaarten vinden bij ons datgene wat ze zoeken. Wij bieden gsm-herlaadkaarten aan die variëren in waarde afhankelijk van uw provider. Zo bieden wij er onder andere aan van Proximus, Mobistar of Base.

Bij ons kan u ook een kopie laten nemen of een fax versturen. Hierbij gaat het in eerste instantie om het snellere werk. Wij zorgen ervoor dat u snel geholpen bent. Wij kunnen ook gerust iets doorscannen naar een e-mailadres.

Indien u zin heeft in een tussendoortje of een verfrissend drankje, dan bent u bij Dagbladhandel Het Krantenkopje in Ekeren eveneens aan het juiste adres. Bij honger of dorst heeft u bij ons immers de keuze uit een ruim assortiment snoep en drank. Daarnaast vindt u bij ons ook diverse alcoholische drank en tabakswaren. Deze worden echter niet verkocht aan minderjarigen.

Wilt u graag een leuk boek als geschenk kopen?
Neem dan contact met ons op of kom gerust eens langs.

Close